Стало відомо про те, що в середу, 24 листопада в Києві пройшов мітинг антивакцинаторів, через який поліція перекрила більшу частину центру столиці. Однак, без курйозів не обійшлося.

Після мітингу в мережі почали з'являтися перші кадри звідти, і один з них особливо зацікавив українців. Як відомо, на мітинги багато хто бере з собою плакати, де написані всі їхні вимоги. Цей раз не став винятком.

Антивакцинатори, фото: скріншот
Антивакцинатори, фото: скріншот

На фотографії дві жінки тримають плакати, на яких вони вимагають скасувати обов'язкову вакцинацію, і щоб перестали всіх пускати по QR-кодам.

"Я людина, а не товар!", "Стоп QR-код" - з такими гаслами вони виступали, але, не це найцікавіше.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Якщо перейти за посиланням, то ці коди ведуть на цікавий сайт-Єдиної Росії. Про це повідомив активіст Остап Говда на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Антивакцинатори, фото: скріншот
Антивакцинатори, фото: скріншот

"Це фото з сьогоднішнього маршу антивакцинаторів у Києві. Люди з плакатами і українськими прапорами виступають проти QR-кодів, тому що вони не Тварини. Я не знаю хто друкував ці плакати. Але якщо просканувати коди, то вас заведе на сайт Єдиної Росії. І це не жарт" - сказано в повідомленні під публікацією.

Випадковість це, або спеціальний хід - поки що невідомо, але ситуація досить неоднозначна.

Нагадаємо, що через карантинні обмеження ввели список професій, співробітники яких повинні обов'язково вакцинуватися. Це людям і не сподобалося, через що вони виходять вже на другий масштабний мітинг.

Нагадаємо, що лікарям-антивакцинаторам пригрозили звільненням

Раніше повідомили, що в США 2650, а в Греції-4500: скільки платять за вакцинацію в різних країнах

Також, Віктор Ляшко розкритикував "анонімний центр вакцинації" в Закарпатській області