Для всіх клієнтів української фінустанови "Monobank" з'явилися дуже важливі новини. Справа в тому, що з 1 грудня 2021 року в банку відбудуться зміни в умовах, правилах і тарифах, в тому числі розмір кешбека від банку буде зменшено на 25%.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного із засновників банку Оулега Гороховського у своєму Telegram-каналі.

monobank, скріншот: YouTube
monobank, скріншот: YouTube

"Під тиском деяких великих торгових мереж, ряду народних депутатів і Національної ради реформ України платіжні системи Visa і MasterCard були змушені погодитися на поступове зниження банківських комісій. Перше зниження комісій (на 25%) відбулося 26 листопада, і ми, на жаль, не можемо зберегти поточні відсотки по кешбеку, милях і відсотках на залишок", – йдеться в повідомленні.

Отже, з 1 грудня плата відсотків на залишок власних коштів на картках і по продукту банку стане 3% річних у гривні. Розмір кешбека від банку і миль знизиться на 25%. Зміна не стосуватиметься категорій кешбека від партнерів банку.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Новий розмір нараховуються миль: monobank platinum — 11 миль за 1 000 грн в чеку; IRON – 15 миль за 1 000 грн в чеку.

"Цю битву за клієнтів ми програли. Мені дуже шкода, що це відбувається. І я щиро сподіваюся, що від цього виграє хоч хто-небудь, окрім великих торгових мереж", – зазначив співзасновник monobank Олег Гороховський.

Звернення Олега Гороховського, скріншот: Telegram
Звернення Олега Гороховського, скріншот: Telegram

Звернення Олега Гороховського, скріншот: Telegram
Звернення Олега Гороховського, скріншот: Telegram

Раніше повідомляли, українець втратив тисячі грн з "найбезпечнішої" Карти: "Гроші летять на розваги".

Як повідомляв Знай.uа, шахраї зняли з карти молодої мами 70 тисяч гривень: "Хотіла продати босоніжки на OLX".

Знай.uа писав, клієнт Приватбанку опинився в аеропорту з неправильним квитком, хоч кидай валізи - "Втратив пристойну суму".