Житель Австралії отримав права на володіння мотоциклом, незважаючи на те що виявився повністю сліпим. Про це повідомляє портал abc.net.au.

32-річному Часс Моллер-Нільсон, народженому повністю сліпим, роками говорили, що він не може легально сісти за кермо. Однак він став першою сліпою людиною в Квінсленді, яка отримала ліцензію на прогулянковий мотоцикл по бездоріжжю.

Це просто відчуття свободи, свободи і радості", - повідомив він.

Не розбитися на мотоциклі чоловікові допомагає спеціальний штурман Джек Елкінс. Пара використовує мікрофон і навушники для спілкування.

"я не кажу йому, яку передачу використовувати, як гальмувати і так далі, я просто повинен направляти його", - повідомляє товариш Часса.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Сліпиц австралієць. Фото:abc.net.au.

В даний час пара катається по грунтовій велосипедній дорозі в мотопарку Квінсленда недалеко від Буни.

Чоловік зазначає, що йому допомогла підтримка спільноти, в тому числі йому допомогли купити обладнання, щоб продовжити кататися.