Telegram-канали "Чорний Список", "Народний Ревізор" і їм подібні в основному викладають різні фотографії і відео користувачів, які пов'язані з поганою або зіпсованою продукцією в тому чи іншому українському супермаркеті або магазині.

Зовсім недавно ми описали, що в одному з магазинів "Таврія В", на полиці з борошном були знайдені представники молі. Українці, які помітили це, заявили, що в підсумку на упаковках було багато павутини, яєць і личинок.

Супермаркет, фото: Знай.ua
Супермаркет, фото: Знай.ua

А зараз покупниця придбала кашу швидкого приготування, але не відразу звернула увагу на термін придатності. Справа в тому, що на упаковці було зазначено, що її потрібно було вжити ще у вересні. Покупка була здійснена в магазині "Рукавичка", на вулиці Головна, 77 — у Сваляві.

"Деякі люди думають, що якщо крупи зберігають довго, то їх можна їсти навіть після закінчення терміну придатності, але це не так. Краще викинути упаковку і зайвий раз не піддавати себе неприємностям", - заявляє споживач.

Прострочена каша, фото: Telegram
Прострочена каша, фото: Telegram

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Прострочена каша, фото: Telegram
Прострочена каша, фото: Telegram

Це не перша, і точно не остання ситуація з простроченими продуктами в українських супермаркетах. Якось ми розповідали, що за привабливою знижкою городянам пропонували помідори черрі за досить вигідною ціною - всього за 13 гривень. Але суть акції полягала в тому, що продукт був повністю зіпсований і продавався з цвіллю.

Нагадаємо, українцю впарили шматок льоду за 150 грн замість улюбленого морозива: хоч гризи, хоч хукай

Як повідомляв "Знай.ua:, в Україні подорожчає популярний фрукт: більше ніякої шарлотки і штруделя

Знай.ua писав, прийшли з табуретками: голодні пенсіонери атакували смітник заради продуктів