Українцям впарили вже готову рибу у відділі кулінарії супермаркету з великою кількістю цвілі.

У Telegram-каналах "Чорний список" і "Народний Ревізор" зазвичай розміщують скарги українських споживачів на неякісні і зіпсовані продукти, на роботу співробітників супермаркету або ж погані умови зберігання товарів.

Як повідомив автор нового негативного відгуку, непридатність страви вона помітила тільки по приходу додому, коли розкрила пластиковий контейнер з готовою рибою, прикрашеною лимончиком, яку їй не пощастило придбати в місцевому магазині "Арсен" в місті Івано-Франківську.

Фото з Telegram-каналу
Фото з Telegram-каналу

На опублікованих фотографіях чітко видно уражені ділянки продукту цвіллю, яка явно утворилася не за один день. Виявлений факт може свідчити про недбалість співробітників супермаркету і про неправильні умови зберігання. До слова, продавці відразу ж повернули гроші за зіпсовану рибу і претензій не мали.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Купували в кулінарії приготовлену рибу, вдома відкрили кришку, а риба вся в плісняві. Не уявляю, як продавчиня накладала і не побачила таке. Не уявляю, чому не слідкують за свіжістю та терміном придатності страв в кулінарії", - розповіла покупниця.

Фото з Telegram-каналу
Фото з Telegram-каналу

Нагадаємо, що українка купила померлу два місяці тому вівсянку: зате з фруктиками

Як повідомляв Знай.uа, українка купила борошно з міллю і купою огидних личинок: переплутала з шафою

Також портал Знай.uа писав, що українці впарили прострочене на цілий рік желе - діти залишаться без десерту: "Це перебір"