Українець поскаржився на Ощадбанк за те, що фінустанова нібито не приймає документи. Відповідний пост з'явився на сайті Мінфін.

Чоловік з ніком vladimirj поскаржився на відділення Ощадбанку в центрі Запоріжжя. У своєму пості, який він назвав "Перший у світі державний банк якому плювати на укази уряду" заявив, що фінустанова не приймає документацію з додатку Дія.

"Прийшов у відділення, хотів зняти гроші зі свого рахунку. Але це виявилося неможливо! Виявляється документи з додатку дія не приймають в цьому банку. За карткою теж гроші зняти неможливо на касі. На постанови Кабміну їм плювати. У них свої правила. Мабуть державність цього банку тільки на папері" - повідомив він.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Представники Ощадбанку відповіли, що працюють над доопрацюванням програмних комплексів для верифікації через додатки. Коли це стане можливо, представники фінансової установи пообіцяли повідомити всіх своїх клієнтів.

Ощадбанк, фото: znaj.ua
Ощадбанк, фото: znaj.ua

"Отримати карту у відділенні вже можна за допомогою програми "дія", за умови, документи, за якими клієнт раніше був ідентифікований банком, відповідає документам, завантаженим в мобільний додаток" Дія", - повідомляють в Ощадбанку.

Раніше повідомляли, арешт рахунків за борги: як не втратити гроші через несплачену комуналку.

Як повідомляв Знай.uа, ПриватБанк попередив українців про шахраїв-обіцяють 7 тисяч кожному: ні в якому разі не відкривайте.

Знай.uа писав, "500 гривень з людини": аферисти заробляють мільйони на неуважності українців, як не попастися на прийом.