Компанія KIA показала свій новий електромобіль з надшвидкою зарядкою. Про це повідомляє портал AmperCar.

Йдеться про кросовер EV9, який побудували на модульній платформі E-GMP. Електрокар забезпечили трирядним салоном, відкидними задніми дверима, 22-дюймовими дисками, камери замість зовнішніх дзеркал і сонячної батарей, яку інтегрували в капот.

Передбачається, що серійна версія EV9 не отримає відкриваються дверима проти ходу рухами або камерами. При цьому модель, орієнтована в першу чергу на американський ринок, збереже формфактор великого трирядного позашляховика з грубою зовнішністю і преміальної обробкою в салоні.

Популярні новини зараз
НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Однак найбільший інтерес даної моделі в двомоторної силової установки. Вона дозволяє розганятися з місця до ста кілометрів за годину за п'ять секунд. Запас ходу-480 кілометрів. Електрокар заряджається потужністю в триста п'ятдесят кіловат і при цьому досить швидко. З десяти до вісімдесяти відсотків запас енергії поповнюється всього лише за двадцять хвилин.

Нагадаємо, 29 тисяч гривень штрафу та конфіскація авто: експерти розповіли, у кого і за що можуть забрати машину

Як повідомляв "Знай.ua", штраф за фото з порушенням ПДР і відсоток від вартості авто: українських водіїв готують до нових покарань

Знай.ua писав, Після ДТП у Харкові з "мажором" на Infiniti пішоходів вимагають убезпечити перевіреним способом: "Його б там не було".