16-річний Микола Харківський, який влаштував смертельну ДТП на Infiniti, визнав свою провину.

Адвокат постраждалих Масі Найєм повідомив про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. Про те, що за кермом під час аварії був саме цей хлопець, є всі підтвердження. Хлопець дав свідчення по час допиту і визнав провину в скоєнні злочину.

Микола Харківський Фото: newsroom.kh.ua)
Микола Харківський Фото: newsroom.kh.ua)

Юристи все ж заявили, що визнання провини на цьому етапі - страгетія захисту, адже досудове розслідування все ще триває.

"У справі вже є підтвердження, що за кермом автомобіля був саме Микола Харківський. Це підтверджується, зокрема, висновками молекулярно-генетичних експертиз (сліди крові і клітин, виявлених на подушках безпеки водія з керма і водійського сидіння, змивах з водійських дверей і сидіння, збігаються з біологічними зразками Миколи Харківського); допитами двох постраждалих, які перебували в салоні авто Infinity в момент ДТП (підтвердили, що автомобілем керував саме Микола); записами з камер відеоспостереження і особистими відеозаписами очевидців події", - йдеться у публікації.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

ДТП у Харкові, фото: Нацполіція
ДТП у Харкові, фото: Нацполіція

Зібрані матеріали, завдяки їх якості, знаходяться в пріоритеті. Ситуація все ще контролюється, адвокати допомагають слідству в рамках своїх повноважень.

Новина про визнання провини 16-річним винуватцем ДТП, скріншот: Facebook
Новина про визнання провини 16-річним винуватцем ДТП, скріншот: Facebook

Нагадаємо, батькам 16-річного мажора Миколи Харківського загрожує решітка: судитимуть за двома статтями

Як повідомляв "Знай.ua", процедура огляду на стан сп'яніння: що потрібно знати водієві, щоб не втратити 17 тисяч гривень

Знай.ua писав, судимий син чиновника: що відомо про винуватця моторошної ДТП з дітьми в Харкові