Якось заступник міністра юстиції Андрій Гайченко заявляв, що у водіїв-боржників почнуть вилучати автомобілі за те, що вони не платять штрафи за перевищення швидкості.

Ініціатива починалася з Харкова, де зібралися на позначку в понад 150 км на годину. Зараз у Києві відібрали Range Rover у власника за неоплачені штрафи на загальну суму понад 130 тисяч гривень. Представники державної виконавчої служби вилучили авто і повернуть його лише після того, як відбудеться оплата всіх штрафів.

Порушник ПДР, фото: Facebook
Порушник ПДР, фото: Facebook

У чоловіка 147 неоплачених штрафів, останніх з них було отримано за перевищення на швидкості 167 км/год, прямо під камерами автофіксації порушень ПДР. З 17 листопада у столиці вилучили вже сім автомобілів.

"Виконавча служба спільно з МВС вилучила 7 автомобілів у системних порушників, що допускають значні перевищення швидкості. На черзі Дніпро і Одеса", - заявляє Андрій Гайченко.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Порушення ПДР, скріншот: YouTube
Порушення ПДР, скріншот: YouTube

"Створіть український рейтинг ТОП-10 або 30 (100) найбільших неплатників штрафів і включіть в нього номер, колір і марку їх авто, яке підлягає конфіскації! Це дозволить не тільки наочно бачити скільки порушників, але і те, як рейтинг змінюється! Можливо люди не захочуть в ньому бути і відразу заплатять всі кошти!",- пише один з користувачів в коментарях.

Нагадаємо, 29 тисяч гривень штрафу та конфіскація авто: експерти розповіли, у кого і за що можуть забрати машину

Як повідомляв "Знай.ua", штраф за фото з порушенням ПДР і відсоток від вартості авто: українських водіїв готують до нових покарань

Знай.ua писав, після ДТП у Харкові з "мажором" на Infiniti пішоходів вимагають убезпечити перевіреним способом: "Його б там не було"