Снігова буря завадила Дженніфер Лоутер потрапити на весілля найкращої подруги. 29-річна дівчина мала бути ведучою на весільній церемонії і збиралася летіти з Торонто до свого рідного міста Вінніпега. Про те, що з цього вийшло, розповідає CNN на своїй сторінці в instagram.

Рейс Дженніфер скасували через раптову хуртовину. Вона була неймовірно засмучена, адже не хотіла підводити подругу в такий важливий для неї день. До того ж на весілля було запрошено її колишнього приятеля, з яким Дженніфер хотіла відновити стосунки, оскільки зневірилася у спробах знайти когось іншого. Дженніфер дуже чекала на цю поїздку, тому що в Торонто відчувала себе самотньо.

Кріс та Дженніфер, фото CNN
Кріс та Дженніфер, фото CNN

Засмутившись, Дженніфер влаштувалася плакати в кутку. Там її і помітив Кріс, він регулярно літав у Ванкувер по роботі та звик до таких збоїв. Кріс, як і Дженніфер, був самотній, але й не намагався ні з ким побудувати стосунки. Кріс розвеселив дівчину, що плакала, і вона розповіла йому про свою пригоду. Потім до них приєдналися й інші мандрівники зі своїми розповідями. Усі вони зібралися в залі очікування та влаштували імпровізовану вечірку.

Кріс і Дженніфер опинилися в центрі уваги, інші пасажири, що застрягли в аеропорту, приходили і йшли.

"Ми стали господарями вечірки", - розповіла Дженніфер.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Всі, хто приєднувався до стихійного «свята», були впевнені, що Кріс і Дженніфер вже давно разом, настільки органічно вони виглядали як пара. Яке ж було їхнє здивування, коли на запитання, скільки вони вже разом, Кріс і Дженні відповідали: «Близько 48 хвилин».

Кріс та Дженніфер, фото CNN
Кріс та Дженніфер, фото CNN

Вечірка тривала з ранку і до вечора, щоб допомогти Дженніфер потрапити на весілля подруги, Кріс запропонував дівчині полетіти з ним у Ванкувер, а звідти вже до Вінніпега, безпосередньо потрапити туди через хуртовину було не можна. Дженніфер погодилася, і перед злетом вони вперше поцілувалися.

"Ми цілувалися всю дорогу до Ванкувера, ніби були закохані один в одного", - згадує Дженніфер.

Дженні потрапила на весілля до подруги. А потім вирушила до Кріса на друге побачення. Через три місяці вони побралися.

«Ви зустріли її п'яною в аеропорту, а через два з половиною, три місяці ви заручені?», - запитували у Кріса приголомшені друзі.

Але рішення, яке було ухвалено так раптово, виявилося правильним – пара разом уже 18 років.

Кріс та Дженніфер, фото CNN
Кріс та Дженніфер, фото CNN

Знай.ua нагадує: Закинуті села, в яких роками ніхто не живе: українці на конях об'їздили незвідані куточки Батьківщини

Як раніше повідомляв Знай.ua: Наречена 11 років просиділа в інвалідному кріслі і вперше пішла в день весілля: наречений не стримав сліз

Також Знай.ua писав: 11-річна дівчинка дивом вижила під час аварії літака: "Тато міцно її обійняв"