Паралізована дівчина приготувала нареченому сюрприз у день їхнього весілля. Американка Челсі Хілл, яка пересувалася в інвалідному візку, встала і підійшла до свого майбутнього чоловіка

Про це у своєму instagram пише журнал People. Челсі була паралізована нижче пояса після того, як у 2010 році потрапила в автомобільну аварію, їй тоді було 17 років. Після аварії Челсі не була впевнена, що знайде когось, хто покохає її. Однак незабаром у її житті з'явився Джей, який зробив дівчині пропозицію. Під час весільної церемонії вона здивувала свого нареченого, коли встала, щоб підійти до нього по проходу.

«У нього відвисла щелепа, він був просто шокований тим, що я йшла», - розповіла Челсі про те, як вони з батьком з'явилися на церемонії.

Челси та Джей, instagram.com/people
Челси та Джей, instagram.com/people

Чоловік дівчини не знав, що вона встане з інвалідного крісла. Втілити свою мрію в реальність Челсі вдалося завдяки ходункам та шинам для ніг. Крім того, вона одягла весільну сукню зі зйомною спідницею, щоб легше було йти.

"Сьогодні я хотіла зробити те, про що завжди мріяла", - сказала Челсі у своїй весільній клятві.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Челсі підкреслює, що немає нічого поганого в тому, щоб сидіти в колясці, але вона завжди уявляла, коли думала про своє весілля, що йде до нареченого.

«Все життя я уявляла, як стою віч-на-віч з чоловіком у день весілля», - написала вона у себе на сторінці.

Челси та Джей, instagram.com/people
Челси та Джей, instagram.com/people

Це був не єдиний сюрприз, після Челсі здивувала гостей танцем батька та дочки. Варто зазначити, що дівчина не вперше виступає з таким номером, після аварії вона започаткувала свою танцювальну групу для людей з обмеженими можливостями.

Челсі була рада, що весільна церемонія пройшла так, як було задумано.

«Такі чарівні вихідні. Сказати, що це була мрія - нічого не сказати», - написала вона на своїй сторінці після весілля.

Знай.ua нагадує: Кендалл Дженнер прийшла на чуже весілля в "голій" сукні, схожій на сосиску: "А ось і стриптизерки"

Як раніше повідомляв Знай.ua: Ведуча "Танці з зірками" Іванна Онуфрійчук проводить медовий місяць у кущах: "Замість букету троянд"

Також Знай.ua писав: Ані Лорак у чорному перед весіллям Мурата натякнула на особисте: "Подібно птиці відпускаєш..."