В авіакатастрофі, що сталася в США, штат Мічиган, вижила 11-річна дівчинка, четверо її супутників загинули. Про це пише CNN на своїй офіційній сторінці в instagram

Зараз дівчинка, яка вижила, але отримала множинні травми та залишилася живою, вже може ходити, розмовляє і навіть жартує.

Мати дівчинки, Крісті Пердью впевнена, що дочку врятував чоловік, коли міцно притис її до себе під час аварії літака.

"Одна з останніх речей, які вона пам'ятає, це те, що тато міцно її обійняв", - сказала вона.

Дівчинка, що вижила, була госпіталізована з п'ятьма переломами, перенесла кілька операцій і зараз перебуває в стабільному стані.

Клініка,скриншот youtube Good Morning America
Клініка,скриншот youtube Good Morning America

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Мати звернула увагу на те, що всі травми дівчинка отримала з боку, протилежного від того місця в літаку, де сидів її батько. Там же, де дівчинку захищали батькові обійми, вона залишилася неушкодженою, що очевидно і дозволило їй вижити. Тобто, саме батько врятував доньці життя.

«У глибині душі я знаю, що він справді врятував її та захистив», - сказала мати дівчинки.

Майк Пердью був одним із чотирьох людей, які загинули в результаті краху легкого двомоторного літака на шляху до острова на озері Мічиган. Затятий рибалка і мисливець він летів на зустріч із другом у день відкриття сезону полювання на оленя. Крім нього, загинув пілот, а також сімейна пара, яка також знаходилася в цьому літаку. Причина авіакатастрофи поки невідома, проводиться розслідування.

Впавший літак, скриншот youtube Good Morning America
Впавший літак, скриншот youtube Good Morning America

Знай.ua нагадує: Тунець вагою в 52 кілограми і досягнення юного рибалки в 11 років: найнезвичніші рекорди

Як раніше повідомляв Знай.ua: Армія крабів заполонила місто, але "під пивко" поласувати не вдасться: повзуть до моря

Також Знай.ua писав: У "Грі в кальмара" знайшли "російський слід": "Щедро заплатили"