У мережі згадали про радянську вантажівку КрАЗ-256Б, яку виставили на продаж у Німеччині

Часом класичну радянську техніку забирає далеко від Батьківщини. Так, наприклад, в Німеччині на одному з сайтів з продажу автомобілів з'явилося оголошення про продаж радянського самоскида КрАЗ-256Б. про це повідомляє Інформаційний портал "Wroom", сообшает Hyser.

КрАЗ-256Б. Фото: Wroom
КрАЗ-256Б. Фото: Wroom

Повідомляється, що виставлений на продаж самоскид знаходиться в місті Ельбі-Парей, який до розвалу Берлінської стіни був частиною НДР. З Радянського Союзу в НДР надійшла велика кількість Кразів, проте велика частина машин не дожила до сьогоднішніх днів. Єдині збережені зразки сьогодні знаходяться або в приватних колекціях, або є музейними експонатами.

КрАЗ-256Б. Фото: Wroom
КрАЗ-256Б. Фото: Wroom

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Варто відзначити, що виставлений на продаж вантажівка, звичайно, знаходиться далеко не в ідеальному стані. Зокрема, його кабіна, яка, до речі, частково зроблена з дерева, потребує ремонту. З іншого боку, як зазначає власник КрАЗу в оголошенні, на автомобілі нещодавно поміняли шини.

Автомобіль коштує 6 тисяч євро, що за поточним курсом дорівнює приблизно 180 тисячам гривень. Варто відзначити, що цей КрАЗ-256Б коштує ненабагато дорожче, ніж такі ж самоскиди, які продаються в Росії та Україні.

Дана модель почала випускатися в 1966 році, а припинили її випускати тільки на початку дев'яностих. Вантажопідйомність моделі становить 12 тонн. Варто відзначити, що КрАЗ — досить незручний в управлінні автомобіль, оскільки вантажівка неповороткий, не має підсилювача керма, а посадка в кабіні вкрай невдала.

Нагадаємо, в ПДР внесли нові штрафи для пішоходів: як не залишитися винуватим, потрапивши під колеса

Як повідомляв Знай.ua, в Україні з'явився "чемпіон" з п'яної їзди, ловлять вже втретє за рік

Знай.ua писав, штрафи 255 гривень: у ПДР внесли покарання для пішоходів, чого категорично не можна робити