Стало відомо про те, що аферисти придумали, як ще заробити грошей на українцях, і використовують коронавірус в якості наживки. У Приватбанку розповіли, як вакцинованим "обіцяють" 7 тисяч гривень.

Зловмисники почали розсилати повідомлення на мобільні номери українців від імені Приватбанку нібито їм належить виплата за вакцинацію в розмірі 7000 грн, передавати у Facebook прес-секретар Приватбанку Олег Серга.

Він нагадав українцям, що ні в якому разі не потрібно вводити дані зі своєї платіжної картки на підроблені сайти, або ж мобільні сервіси. Все тому що це можуть бути професійні аферисти, і Ваші гроші швидко опиняться у них в руках.

"ПриватБанк попередив українців про появу нової схеми масового фішингу особистих даних під приводом виплат за вакцинацію від COVID-19", – йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Схема обману, фото: Facebook
Схема обману, фото: Facebook

На знімку, який з'явився в мережі, видно, що на мобільний телефон приходить повідомлення, яке шахраї поширюють серед клієнтів ПриватБанку, де зазначається, що кожен може отримати 7 тисяч гривень, і для того, щоб їх отримати - потрібно перейти за підробленим посиланням.

Робити цього звичайно ж не потрібно, так як зловмисники в такий спосіб з легкістю отримають всю інформацію про вас, і можуть роздобути ваші гроші.

ПриватБанк, фото: скріншот з відео
ПриватБанк, фото: скріншот з відео

Потрібно бути гранично обережними, щоб ваші гроші не опинилися в руках шахраїв.

Нагадаємо, що шахраї за вами стежать: з картки "Приватбанку" вкрадено 46 тисяч гривень

Раніше повідомляли, що пробещалі машину на ходу, приїхало незрозуміло що: як захиститися від шахрайства при покупці автомобіля в Інтернеті

Також, ні грошей, ні квартири: Українка викрила схему забудовників, залишили без житла сотні людей