В Україні вже вдруге за історію відзначають День сержанта Збройних Сил. Про це нагадали в Операції об'єднаних сил.

Як зазначається, це свято було запроваджено 18 листопада 2019 року, щоб вшанувати професіоналізм та відповідальність військовослужбовців сержантського і старшинського складу.

Гарним прикладом професійного прагнення, особистісного розвитку та відданості обраній справі стало подружжя Борисових. Вони обоє - зразкові військовослужбовці, які несуть службу в окремій гірсько-штурмовій бригаді.

Фото: подружжя Борисових
Фото: подружжя Борисових

Чоловік Ігор пішов добровольцем у військо ще в 2014 році, потрапив до гірських штурмовиків, тепер обіймає там посаду головного сержанта артилерійської батареї. «Ворожа артилерія працює періодично, проте підрозділ гармашів рідної військової частини готова за командою добряче «насипати» непроханцям», - зазначає чоловік.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Разом із тим сержантка, спортсменка, художниця, дбайлива дружина Рената Борисова, дослужилася до командира відділення старшого офіцера артилерійської батареї.

Фото: подружжя Борисових
Фото: подружжя Борисових

Із освітою політолога дівчина відчула, що її справжнє покликання - боронити кордони рідної держави.

Рената влучно стріляє зі стрілецької зброї, вміло визначає установки для стрільби за допомогою приладу управління вогнем артилерії та є допомагає СОБа у виконанні бойових завдань підрозділу.

Бажання захистити Батьківщину, відданість військовій справі стало спільним для Ігоря і Ренати. У липні 2020 року вони одружилися, і тепер мріють, щоб війна нарешті закінчилася.

Нагадаємо, воїни ЗСУ підірвалися на путінській вибухівці на Донбасі: від машини не залишилося і сліду.

Як повідомляв "Знай.ua", безпілотник з вибухівкою атакував резиденцію прем'єр-міністра - "Чули постріли".

Знай.ua писав, пенсіонерка з "ЛНР" поскаржилася, що перестала отримувати українську пенсію через любов до Путіна: "Брала участь у захопленні".