З великого українського міста Дніпро прийшли доволі сумні за своїм характером новини. Справа в тому, що на одному з міських маршрутів муніципального транспорту прямо під час поїздки щось сталося з гальмівною системою маршрутки. А ось пасажири встигли цей інцидент зняти на камеру і поскаржитися в мережі.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Чорний список".

"стогін і виття маршрутки №113. У Дніпрі триває боротьба зі скотовозками спринтерами, а стогнуть Богдани по колишньому на маршрутах. # Дніпро", - повідомляють автори публікації.

У маршрутці, скріншот: YouTube
У маршрутці, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також наші читачі можуть подивитися дане відео і переконається, що сталося в цій Дніпровській маршрутці насправді. Можна почути, що в салоні дуже чітко відбивався "стогін" коліс транспортного засобу, а водій в свою чергу нічого з цим не робив і продовжував їхати по своєму маршруту.

Варто також нагадати той факт, що в Луцьку патрульні правоохоронці жорстко затримали водія маршрутки. Подія трапилася на вулиці Ковельській.

Причиною затримання-конфлікт з правоохоронцями через перевірку дотримання карантину. На відео видно, як жорстко поліцейські скручують його. Згодом його госпіталізувала швидка. Йому зламали руку.

Раніше повідомляли, одурманені карантинами українці побилися в черзі в лікарні: не гірше Мортал Комбат.

Як повідомляв Знай.uа, нардеп зі "Слуги народу" Олексій Ковальов потрапив у ДТП, - ЗМІ.

Знай.uа писав, 19-річний українець поскаржився копам на фальшиве водійське посвідчення: купив за 4 тисячі, а в " Дії " не видно.