Сьогодні в Парламенті – одразу 4 іменинники

17 листопада у Верховній Раді виявився багатим на іменинників – цей день став святковим одразу для 4 парламентарів. Тож сьогоднішнє пленарне засідання розпочалося саме з привітань. І найрозкішніший "квітковий сюрприз" нардепи підготували заступниці Голови Парламенту Олені Кондратюк.

Верховна Рада - фото ВРУ
Верховна Рада - фото ВРУ

Вартість букетів перевалює за 40 тисяч

Сьогодні заступниці Голови Виконавчого комітету Національної парламентської групи в Міжпарламентському Союзі Олені Кондратюк виповнився 51 рік.

Верховна Рада, Олена Кондратюк - фото ВРУ
Верховна Рада, Олена Кондратюк - фото ВРУ

І, схоже, нардепи не поскупилися під час вибору квітів – окрім осінніх хризантем, тут є і іриси, і півонії, і велетенські троянди.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

17 листопада - скріншот
17 листопада - скріншот

За найскромнішими підрахунками, найбільший із подарованих букетів, довжина якого перевалила за 1,5 метри, коштував щонайменше 8-10 тис грн.

Скріншот
Скріншот

Ще близько 7 тис грн коштував букет в коробці.

Скріншот
Скріншот

А от найдорожчими у листопадову пору виявилися півонії. Вартість букету зі 101 такої квітки становить близько 25 тис грн.

Скріншот
Скріншот

Враховуючи те, що мінімальний розмір пенсії за віком з 1 липня складає 1854 грн, то на квітковий сюрприз для заступниці очільника Парламенту нардепи витратили близько 20 мінімальних пенсій.

Пенсіонери, фото Знай.ua
Пенсіонери, фото Знай.ua

Рекорд іменинників: розмах значно скромніший

Варто додати, що в цей день кількість іменинників серед парламентарів стала чи не найрекорднішою.

Окрім Олени Кондратюк, очільник Парламенту Руслан Стефанчук привітав з Днем народження ще 3 колег по залі: Михайла Ананченка ("Слуга Народу"), Михайла Бондаря ("Європейська солідарність"), а також Еллу Рєпіну ("Слуга Народу").

Елла Рєпіна - фото з Фейсбук
Елла Рєпіна - фото з Фейсбук

Щоправда, розмах привітань цієї "трійці" був куди скромнішим – фактично, нардепи обмежилися лише оплесками.

Нардепи - скріншот
Нардепи - скріншот

Тож про подальший розвиток подій читайте на порталі Знай.ua.

Також Знай.ua писав, що в Раді б'ють на сполох: мігранти з Білорусі можуть накрити Україну – "болота і ліси" не замінять реальний кордон.