Денис Монастирський позбавив Іллю Киву права на нагородну зброю через "негідну поведінку"

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський публічно заявив про те, позбавляє нардепа від "Опозиційної платформи - за життя" Іллю Ківу права на почесну нагородну зброю, якою він володіє з 2015 року. Причиною такого рішення стала його "негідна поведінка".

Відеозвернення міністр розмістив на своїй особистій сторінці в Facebook. Монастирський підкреслив, що така доля чекає і інших людей, якщо вони будуть порушувати закон, використовувати зброю для провокацій або розбурхувати в країні ненависть. За словами міністра, до кінця року в країні запрацює Реєстр зброї: процес оформлення мисливської та спортивної зброї спростять, а контроль за зберіганням і навчанням істотно посилять.

Ілля Ківа, фото: скріншот з відео
Ілля Ківа, фото: скріншот з відео

У Раді б'ють на сполох: мігранти з Білорусі можуть накрити Україну - "болота і ліси" не замінять реальний кордон

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Жителі сіл на кордоні з Білоруссю вже б'ють на сполох. У Рівненській області є село Городище - воно фактично на кордоні з Республікою Білорусь. І, крім платіжок і стани лікарень, тут обговорюють ще й ситуацію на кордоні. Що ми будемо робити в разі, якщо болота і ліси не захистять?

"Ліси і болота, навпаки, є найкращим способом перетину і так фактично неіснуючого кордону. А мігранти, що можуть піти сюди потоком, можуть стати ще й державним інструментом у гібридній війні", - повідомила секретар Комітету ВРУ з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва Соломія Бобровська.

Біженці, кордон з Білоруссю - фото inРoland
Біженці, кордон з Білоруссю - фото inРoland

У Зеленського пояснили, чи всі українці отримають 1000 грн за вакцинацію

Стало відомо, що анонсована Володимиром Зеленським 1000 гривень буде виплачена тим, хто отримає дві дози вакцинації, починаючи з 19 грудня. Це означає, що якщо ви вже щеплені, то бонус у вигляді грошей вам не заплатять.

Тим, хто зробить два щеплення від коронавірусу, надійдуть на депозитний рахунок 1000 грн, які не можна буде зняти. Їх можна буде витратити тільки на певний перелік послуг, які потребують підтримки. Ви зможете вибрати кілька послуг, наприклад це може бути похід в спортзал, квиток на поїзд або літак по Україні або похід в кінотеатр і в театр тощо.

Скрін, Instagram Зеленський
Скрін, Instagram Зеленський

У Києві ціни на проїзд у транспорті підскочать до 20 грн: у Кличка розкрили деталі

Встановити нові тарифи в Києві повинні з 1 січня 2022 року. Таким чином, одна поїздка в комунальному транспорті (метрополітені, трамваї, тролейбусі, автобусі) коштуватиме 20 грн. Про це йдеться на фейсбук-сторінці Київської міської державної адміністрації.

Проте людям надали можливість заощадити. КИЯНАМ повідомили умови та які категорії осіб зможуть користуватися громадським транспортом дешевше, ніж інші.

Метро, фото: Знай.ua
Метро, фото: Знай.ua

Тіна Кароль показала гідний приклад Таїсії Повалій і Ані Лорак, які багатіють в Росії: "Можу продавати музику, але не душу"

Тіна Кароль приїхала на гастролі до Грузії і дала інтерв'ю одному з місцевих телеканалів. Під час нього журналістка зазначила, що українська виконавиця відрізняється чіткою позицією, і з початку війни скасувала всі гастролі в Росії.
Тіна Кароль зазначила, що вона мала багато можливостей гастролювати в Росії, проте з 2014 року не робить цього через громадянську позицію. Зокрема вона зазначила, що не "продає свою душу", проте може продавати свою музику.
Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol
Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol