Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

Освідчився у коханні "Холостячці" Златі Огнєвіч після того, як притягнув на проєкт дружину з донькою

Восени 2021 року відбулася довгоочікувана прем'єра другого сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостячка", головною героїнею якого стала відома співачка Злата Огнєвіч. Цього разу шанувальникам нагадали, яке зворушливе звернення записав один з учасників Златі.

Ані Лорак, фото: Instagram
Ані Лорак, фото: Instagram

Ані Лорак "розклеїлася" перед весіллям колишнього Мурата: "Якщо чесно..."

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зовсім нещодавно відбулася прем'єра нового альбому виконавиці" я жива", що включає в себе 12 композицій. Протягом усього лонг-листа Лорак розповідає фанатам про особисті переживання і про те, що вона є вольовою і сильною жінкою. На фотографії видно тільки її обличчя з поглядом, спрямованим просто в камеру.

сміттєві контейнери, скріншот з відео
сміттєві контейнери, скріншот з відео

Прийшли з табуретками: голодні пенсіонери атакували смітник заради продуктів

У Росії, в Новосибірську, пенсіонери влаштували бої без правил заради прострочених продуктів з супермаркету. Ролик з бійкою розійшовся в соцмережах. Як видно з опублікованих кадрів, люди пенсійного віку влаштували бій за прострочення з новосибірського супермаркету. Мабуть, не від самого хорошого життя.

Пенсіонери, скріншот: Youtube
Пенсіонери, скріншот: Youtube

Гроші на пенсію замість пива: українцям пропонують збирати собі на старість

Глава Міністерства соціальної політики України Марина Лазебна дала велике інтерв'ю, в ході якого розповіла про накопичувальну пенсію. Дану соцвиплату можуть ввести для громадян, але не старше 35 років. І припускати вона буде окремий прямий відсоток із зарплати українців, який буде оплачуватися разом з роботодавцем. На додаток до цього дається бонусний відсоток від держави.

Вакцинація, фото: znaj.ua
Вакцинація, фото: znaj.ua

Володимир Зеленський роздасть вакцинованим українцям по тисячі

Володимир Зеленський вирішив створити програму для підтримки тих, хто найбільше постраждав під час карантину - працівників у сферах креативного, спортивного та транспортного сектору економіки. Кожен, хто встиг зробити дві дози зможе отримати одну тисячу гривень через додаток "Дія".