Жінка поділилася історією страшної трагедії, яка розділила її життя на до і після.

У Мінську 34-річний Роман викинув свою 8-місячну доньку на ім'я Лагерта і собаку з 10 поверху, а після прийняв рішення піти слідом за ними. Тільки після цієї страшної ситуації жінка усвідомила, що була весь цей час в абьюзивних відносинах, в яких її принижували і ображали. Пара прожила в цивільному шлюбі довгих 12 років.

За місяць до трагедії жінка остаточно розірвала з ним стосунки. Вони вирішили бачитися з дочкою через день, в один з яких все сталося. Вранці вона отримала повідомлення від колишнього чоловіка, яке змусило її понервувати: "Тільки за 12 років я зрозумів, яка ти була тварюка".

Жінці про все розповіла поліція. Коли вона прибула на місце події, то побачила все своїми очима - труп колишнього чоловіка, собаки і маленької дочки Лагерти.

"Того дня померла і я. Продумую кожну секунду, що я могла змінити. Це почуття провини, воно з'їдає зсередини так, від нього не позбутися ніколи. Я ніколи не прощу, що залишила з ним доньку", - сказала жінка на відео.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики
Показати ще

Нагадаємо, хлопець ціною життя врятував чоловіка з-під коліс метро, але той втік і зістрибнув з 12 поверху

Як повідомляв Знай.uа, загадково помер ще один брат покійного екс-мера Кривого Рогу: третя загибель за пів року

Також портал Знай.uа писав, що під Одесою невідомі сильно побили депутата і його дружину: поліція розшукує нападників