Стало відомо про те, що співробітники правоохоронних органів у Сумській області розслідують вбивство активіста. Олександр Іванін був членом Правого Сектора, і вбили його прямо на очах у нього дружини.

Про це повідомили на сторінці Міністерства внутрішніх справ України в соціальній мережі Facebook, де регулярно сповіщають про всю актуальну інформацію стосовно різних розслідувань по всій країні.

Як відомо, вбивство сталося в середу, 27 жовтня, приблизно о 9 годині вечора. Від оператора швидкої допомоги в поліцію надійшло повідомлення про те, що в місті Суми, на вулиці заливний сталася стрілянина, і тепер там лежить закривавлене тіло. Хто був кілером-невідомо.

На місце інциденту відразу ж прибуло керівництво обласної поліції, а також слідчо оперативна група.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За вказаною адресою, Як повідомили в МВС було знайдено тіло 29-річного місцевого жителя, який відразу ж помер після вогнепального поранення.

Вбивство активіста, фото: МВС
Вбивство активіста, фото: МВС

Зараз проводять заходи, які повинні будуть встановити особу зловмисника, а також допоможуть його затримати. За даним фактом Співробітник правоохоронних органів відкрити кримінальну справу за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України, в якому йдеться про умисне вбивство.

Вбивство активіста, фото: МВС
Вбивство активіста, фото: МВС

Варто відзначити, що убитий Олександр Іванін був членом Правого сектора, і незадовго до своєї смерті виступив на засіданні міської ради, де розкритикував місцевих депутатів і перевізників, і почав погрожувати, що зупинятиме транспорт, який порушує критерії, які були встановлені.

Вбивство активіста, фото: МВС
Вбивство активіста, фото: МВС

Кілер був під будинком, де жив чоловік, і сталася трагедія прямо на очах у його дружини.

Вбивство активіста, фото: МВС
Вбивство активіста, фото: МВС

Нагадаємо, що у Сумах застрелили лідера "Правого Сектора"

Як повідомляв портал Знай.ua, сльози не допоможуть: у Мін'юсті розповіли, як українцям уникнути дискримінації і де шукати порятунку