23-річного військовослужбовця знайшли мертвим у навчальному центрі «Десні». Про інцидент повідомили на «Суспільному», посилаючись на слова заступника начальника з морально-психологічного забезпечення 169-го навчального центру «Десна» Олександра Сагайдака.

Як зазначається, на території військового навчального центру «Десна», який розташований в Чернігівській області, знайдено загиблого військовослужбовця. Смерть спричинило вогнепальне поранення.

Загиблим виявився 23-річний солдат-строковик родом з Дніпропетровської області.

Фото: Новини.LIVE
Фото: Новини.LIVE

До демобілізації йому залишалося лише місяць. На службі про нього говорять позитивно. За попередніми даними, хлопець вчинив самогубство.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Що могло стати причиною смерті, ні рідні, ні товариші по службі поки не розуміють. За версією слідства, під час перебування в караулі, хлопець здійснив кілька пострілів з автомата АК-74 у себе.

Фото: Новини.LIVE
Фото: Новини.LIVE

Військовий загинув на місці від отриманих поранень, його тіло виявила наступна зміна. За фактом самогубства відкрито кримінальне провадження, проте слідчі не відкидають і версії умисного вбивства, доведення до самогубства та порушення правил поводження зі зброєю.

Скрін, Facebook "Десна"
Скрін, Facebook "Десна"

Нагадаємо, раніше почався осінній призов в армію 2021: скільки юнаків взують в берци і підстрижуть "під нуль"

Також "Знай.uа" одружитися з бабусею або втекти через паркан: найпопулярніші способи "відкосити" від армії

Як повідомляв портал Знай.uа, українських призовників запроторили до "Радянської" Армії: дивитися соромно