Сім порушень режиму повного і всеосяжного припинення вогню зафіксовано в районі проведення операції Об'єднаних сил за минулу добу, 14 листопада.
Про це повідомляє пресштаб ООС в ранковому зведенні в соціальній мережі Facebook. Путінські окупанти все ще ігнорують досягнуті домовленості. Вони здійснили обстріли в районі населених пунктів Троїцьке, Чермалик, Катеринівка, Золоте-4 та Старогнатівка.

Українські військовослужбовці, фото: Facebook
Українські військовослужбовці, фото: Facebook

Використовують вони при цьому заборонене Мінськими домовленостями озброєння. Обстріли ведуться за допомогою протитанкових, станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї, мінометів калібрів 82 мм і 120 мм і навіть БПЛА, який скинув постріл ВОГ-17.

"В результаті ворожих дій один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення. Воїн знаходиться в лікувальному закладі. Стан його здоров'я - задовільний. Станом на 7 годину ранку, 14 листопада, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 1 порушення режиму припинення вогню із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння", - йдеться в повідомленні. ООС

Українські військовослужбовці, фото: Facebook
Українські військовослужбовці, фото: Facebook

В результаті ранкового обстрілу був поранений водій-санітар і пошкоджені автомобілі. Стан українського захисника важкий, його евакуювали до лікувального закладу. Воїнам ЗСУ довелося відповісти на обстріли, щоб окупанти припинили агресію.

Скріншот: facebook.com/pressjfo.news
Скріншот: facebook.com/pressjfo.news

Нагадаємо, воїни ЗСУ підірвалися на путінській вибухівці на Донбасі: від машини не залишилося і сліду

Як повідомляв "Знай.ua", безпілотник з вибухівкою атакував резиденцію прем'єр-міністра - "Чули постріли"

Знай.ua писав, пенсіонерка з "ЛНР" поскаржилася, що перестала отримувати українську пенсію через любов до Путіна: "Брала участь у захопленні"