Киянам пояснили чому в деяких будинках досі немає опалення, незважаючи на те, що опалювальний сезон почався вже давно.

Про це розповів заступник голови КМДА Петро Пантелєєв під час виїзду на один з таких будинків.

Так, заступник голови КМДА Петро Пантелєєв розповів, що в Києві вже повністю розгорнули роботу централізованої системи теплопостачання. Однак на сьогоднішній день в столиці залишаються окремі житлові будинки, де не підключено тепло.

Опалення, скріншот: YouTube
Опалення, скріншот: YouTube

Зараз будинки без опалення умовно можна розділити на дві категорії. Перші це будинки ОСББ, ЖБК та інші, де прийнято рішення відстрочити підключення з метою економії. І другі - будинки, що мають власні котельні, обслуговуючі приватні компанії, і зараз йде процес отримання газу.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Опалення, фото: apostrophe.ua
Опалення, фото: apostrophe.ua

Повідомляється, що місто в індивідуальному порядку допомагає вирішити проблемні ситуації. Петро Пантелєєв, зазначив, що правління будинків, які не підключають тепло з міркувань економії, мають на це повне право. Однак вони повинні узгодити це рішення з мешканцями і оцінити рівень енергоефективності будівель.

Нагадавши, що українцям підкинули ідею змінити оплату за газ, як в Азербайджані - виключно картками: що не так з системою.

Раніше Знай повідомляв, повірка лічильників води і тепла: хто повинен платити і як часто вона потрібна. Завдяки своєчасній перевірці, споживач платить за фактично витрачені ресурси, а не теоретичні норми.

Також Знай повідомляв, мешканці багатоповерхівки заборгували 700 тисяч за воду: комунальне пекло в Україні показали одним документом.