У мережі розмістили дуже шикарний знімок, який присвячений шикарному Bentley Continental GT Speed. Цей розкішний автомобіль засняли в Києві і розповіли про його найпотужнішу "начинку".

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі "drive.luxury" в Instagram.

"Перший в Україні новий Bentley Continental GT Speed – це найшвидший Bentley в історії 🚀 Під капотом 6-літровий W12, форсований до 650 сил і 900 «ньютонів»🇬🇧 Це дозволяє 2,2-тонного гран-туреру набирати сотню за 3,5 секунди і розганятися до 335 км/ч. — 📸: @king_artur.ua", - підписаний пост в соціальній мережі.

Якщо прочитати підпис до даного знімку, кото можна зрозуміти, що цей унікальний новий Bentley Continental GT Speed володіє неймовірними характеристиками, які дозволяють йому бути одним з кращих автомобілів сучасності.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Bentley
Bentley

Численна публіка, яка стежить за останніми новинками, пов'язаними з автомобілями, не пройшла повз таку фотографію і залишила чимало коментарів.

"Так такий же їздить в Рівне вже пів року, мб і довше....", "Колір", "Різонький Бентель", "Колір афігенний", "все рівно рр крутіше)"," там більше ніж 650)))", "Шикарнющий", "Superbe", "Крутий однак", "Тооооооп!!!!", "топ", - пишуть відгуки користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост зі сторінки "drive.luxury" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "drive.luxury" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "drive.luxury" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "drive.luxury" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі показали прототип Запорожця.

Нагадаємо, що у столиці України показали унікальний рожевий Запорожець.

Також портал "Znaj" писав, українцям розповіли про фейкові кросовери Заз, яких вже не варто очікувати.