У мережі розмістили дуже цікаву інформацію, в якій говориться про те, що українських читачів могли обманювати протягом довгого часу. Зараз йдеться про так звані нові автомобілі ЗАЗ.

Відповідну публікацію розмістили на порталі "Автотема", повідомляти Hyser.

Відомо, що вже тривалий час ЗМІ говорять про те, що Запорізький автозавод збирає нові автомобілі з різних комплектів, які поставляються з Російської Федерації. Цілком ймовірно, що в майбутньому український завод зможе налагодити своє виробництво і випускати нові автомобілі, але, зараз це не так.

Перший варіант, про який ми поговоримо - ZAZ Chance, він міг би надійти в продаж. Цей автомобіль виглядає вельми цікаво-невеликі розміри і ретро дизайн. Такий стиль має безліч закордонних виробників.

ЗАЗ, фото: скріншот
ЗАЗ, фото: скріншот

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

ZAZ Chance міг стояти на шасі CMF-B французького Renault, з яким Заз вельми добре співпрацює. ZAZ Chance міг обзавестися повним приводом, що говорити про повноцінний український кросовер. Що стосується двигунів для цього автомобіля, то під капотом міг перебувати турбоагрегат Renault або Kia, який міг володіти потужність в 100-130 кінських сил.

Потрібно підкреслити, що другий варіант ZAZ Odessa привернув набагато більше уваги, ніж ZAZ Chance. За задумом авторів, цей автомобіль повинен був стати повноцінним кросовером, який побудований на базі китайського FAW Besturn T77. Салон цей кросовера повинен бути оснащений найновішими примочками-Клімат-контроль та інші просунуті функції.

ЗАЗ, фото: скріншот
ЗАЗ, фото: скріншот

ZAZ Odessa повинен був мати Бензиновий двигун об'ємом 1.5 літра з потужністю в 160 кінських сил.

Йшлося про те, що ZAZ Odessa має продаватися за цінами від 550 тисяч гривень. Дані екземпляри повинні потрапити в світ з 2023 року.

Нагадаємо, раніше Брежнєв мріяв про цю машину ночами: умілець пересадив ГАЗ-520 "перемогу" на гусениці-пре, як танк

Як повідомляє портал Знай.иа Українці розчавили технології Росії супер-всюдиходом: "це не Sherp, це дещо крутіше"

Також Знай.ua писав, що Рукатий тернополянин "зліпив" супертанк, куди там Ланосам: не боїться ні снігу, ні бруду