У соціальній мережі показали унікальний знімок, який присвячений незвичайному Радянському "Запорожцю". На фотографії можна побачити унікальний автомобіль, який привертає дуже багато уваги.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі "zazmyzaz" в Instagram.

Українцям показали унікальний знімок на чолі з дуже гламурним "Запорожцем" рожевого кольору, за кермом якого сидить дівчина.

Особливу увагу привертає колір і, звичайно ж, чорні номери, які є справжньою рідкістю на сьогодні.

На кадрі можна побачити "Запорожець", слідом за яким їдуть різні ретроавтомобілі. Можна припустити, що це була сходка незвичайних і старих машин в столиці України, які проїхалися колоною по Києву.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Рожевий ЗАЗ на вулиці міста-героя Києва 👍 #запорожець #Запорожець #zaporozec #заз968 #zaz968 #zapi #заз", - підписаний пост в соцмережі.

Українська аудиторія, яка побачила цю фотографію, не прошила повз і залишила чимало відгуків під постом.

"На СРСР номерах", "це Катерина з Київ ЗАЗ-клубу", - пишуть відгуки користувачі соціальної мережі.

ЗАЗ
ЗАЗ

Варто відзначити, що на даний момент є дуже багато фанатів радянського автопрому. Ці автомобілі не можуть похвалитися своєю практичністю, зате у них є маса шанувальників, які продовжують їх купувати і модифікувати через десятки років.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі розповіли і показали фейкові кросовери Заз.

Нагадаємо, що у мережі показали Волги, які модифікували в СРСР.

Також портал "Znaj" писав, що українцям показали Запорожець, який схрестили з Порше.