З Кіровоградської області прийшли доволі тривожні новини, в яких вже у всю намагаються розібратися громадяни, коментуючи їх в соціальних мережах. Справа в тому, що в містечку Олександрія на урок до школи прийшли поліцейські і почали вимагати від вчительки, яка виступила проти вакцинації, покинути клас. Відомо, що жінку відсторонили від роботи через відсутність щеплення проти коронавірусу Covid-19.

Жінка в свою чергу гостям в погонах заявила, що нікуди не піде. Про це стало відомо завдяки новій публікації користувачки мережі Facebook Світлани Бойченко.

Копи і вчителька, скріншот: Facebook
Копи і вчителька, скріншот: Facebook

На опублікованих кадрах видно, що співробітники поліції прийшли на урок історії в НВК "Олександрійський колегіум", який проводила відсторонена вчителька. Копи попросили її покинути навчальний заклад.

"Ви на даний момент не маєте права перебувати на робочому місці через відсторонення від роботи", - заявили поліцейські.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Однак педагог відповіла, що має бути рішення суду з тим, щоб усунути її від роботи.

"Ви моїми правами не маєте права керувати. Своїми правами керую я", - заявила вчителька.

Копи і вчителька, скріншот: Facebook
Копи і вчителька, скріншот: Facebook

Після цього правоохоронці вийшли з педагогом в коридор, де склали протокол. У соціальних мережах ця вчителька публікує антивакцинаторські повідомлення, в яких називають коронавірус "аферою".

Начальник Олександрійського відділу поліції Володимир Хвостов місцевим журналістам заявив, що в цій школі є 8 вчителів, яких через відсутність щеплення відсторонили від роботи, проте вони продовжують ходити на уроки.

"Поліція вчора приїжджала в цей заклад. Сьогодні вже безпосередньо директор та представники управління освіти викликали поліцію. Поліцейські склали відповідні адміністративні матеріали", - сказав Володимир Хвостов.

Раніше повідомляли, "Безжальне порочне коло": супутник над землею показав, як знищують ув'язнених у корейських в'язницях.

Як повідомляв Знай.uа, "Охорона, отмєна": чи має право охоронець проводити обшук покупців?

Знай.uа писав, без сертифікації і патрульні в кущах: у поліції розвінчали 4 найпопулярніших міфу про TruCam.