26-річна Сара Макмастер пропрацювала в McDonald's у Глазго два роки і знає всі хитрощі. Вона розповіла, як отримати дешевшу їжу і переконатися, що ваші гамбургери свіжі.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «Daily Star»

Колишня працівниця Mcdonald's поділилася своїми головними порадами, Як знайти дешеву або безкоштовну їжу, а також як стежити за тим, щоб їжа була свіжою.

26-річна дівчина каже, що співробітники, що працюють в мережі, мають право на безкоштовне харчування в зміну і на знижку 50% після роботи.

McDonald's
McDonald's

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Але вони також отримують їжу за півціни на день на одну людину, так що, якщо ви знаєте когось, хто працює в Mcdonald's, можливо, заскочите поговорити.

І, якщо для вас важливі свіжі продукти, Сара поділилася найкращим часом дня, щоб піти перекусити.

Колишній працівник Mcdonald's сказав, що Вам слід прагнути їсти в 11 ранку - відразу після того, як меню сніданку закінчилося, або в 13 і 17 годин, які є найбільш завантаженим часом дня, коли все готується постійно.

Це означає, що ваша їжа, швидше за все, буде тільки що з духовки або фритюрниці, а не сидіти під грілкою.

Їжа з Mcdonald's: Facebook
Їжа з Mcdonald's: Facebook

Крім того, якщо вам потрібна гаряча свіжа картопля фрі, Сара каже, що вам слід попросити її без солі.

Це означатиме, що персонал приготує вам нову порцію, замість того, щоб подавати вам з тієї партії, яка була там протягом декількох хвилин. Те ж саме і з гамбургерами - якщо ви хочете новий і свіжий намбургер, попросіть його без приправ.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі розповіли, що в Київському Mcdonald's спрацювала сигналізація.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що Макдональдс робитиме веганські бургери.