З міста Харків прийшли доволі сумні новини. Справа в тому, що нещодавно на одному з мережевих українських торгових майданчиків розмістили оголошення про здачу в оренду приміщення ресторану швидкого харчування Mcdonald's. Кафе поки ще знаходиться за адресою площа Павловська, 6 - загальною площею 650 квадратних метрів.

Справа в тому, що за оренду просять 13 000 євро (майже 400 000 гривень). Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з харківських видань.

Оголошення про оренду, скріншот: OLX
Оголошення про оренду, скріншот: OLX

"У самому центрі міста здається приміщення 650 квадратних метрів, приміщення на 1 поверсі, зручне зонування, велика вітрина, є рампа для розвантаження товару, великі потужності по електроенергії та воді. Ціну вказано за квадрат, можливий торг", - сказано в оголошенні.

Харківський Mcdonald's, скріншот: YouTube
Харківський Mcdonald's, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Зачиняємося незабаром, поки працюємо. Орієнтовно до середини грудня. Це не реконструкція, а саме зачинення", — повідомили в самому Mcdonald's представникам ЗМІ.

Mcdonald's за площею Павлівська, 6, а тоді ще Рози Люксембург, відчинився у 1997 році. Цей Mcdonald's став першим у Харкові і третім в Україні.

Варто також нагадати нашим читачам, що в Києві недалеко від популярного ТРЦ "Dream Town" в ресторані швидкого харчування "Mcdonald's" сталася тривожна ситуація - в кафе спрацювала пожежна сигналізація і раптово заблокувалися двері, через які заходять і виходять відвідувачі. Йдеться про ресторан за адресою Облонський проспект, 26А.

Раніше повідомляли, Маша Єфросиніна і Оля Полякова зняли штани і помацали свої складочки: "Х*рня у нас в голові".

Як повідомляв Знай.uа, котлети без м'яса більше не жарт: McDonalds анонсував випуск веганських бургерів.

Знай.uа писав, 10,95 гривень за долар: українцям показали новий курс валют за індексом Біг Мака.