У сучасному світі все більше людей переходять на веганський спосіб життя, тобто повністю відмовляються від м'яса, а також продуктів тваринного походження, таких як молоко, яйця, мед та інших, які отримують внаслідок експлуатації живих істот.

Глава відділу комунікацій McDonalds Аліса Муджирі розповіла, що мережа взяла до уваги зростаючу тенденцію веганства, і прийняkf рішення випустити веганські бургери, щоб і ті, хто відмовився від м'яса і тваринних продуктів з різних причин зміг насолодитися смаком справжнього бургера, але без м'яса.

Скрін, відео YouTube Макдональдс
Скрін, відео YouTube Макдональдс

В Україні тестові продажі бургерів з котлетами з рослинного м'яса плануються на 2022 рік. Якщо подібний продукт матиме успіх у аудиторії, бургери стануть доступні у всіх ресторанах McDonalds по всій країні як повноцінна позиція, повідомила Аліса Муджірі. Так само вона зазначила, що продажі даної позиції почнуться не з початку 2022 року, і будуть відбуватися хвилями. Таких хвиль буде кілька.

McPlant буде в наявності в декількох ресторанах мережі в різних регіонах. Муджірі звернула увагу на те, що якщо запустити виробництво веганських бургерів прямо зараз, то ціна бургера для споживачів була б дуже висока, так як споживання м'яса з рослинних продуктів в країні ще дуже слабrо поширене. Так само Аліса Муджірі зазначає, що попит на рослинне м'ясо в Україні зростає, але з невеликою швидкістю.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

"Чим більше продукт будуть купувати в мережі, тим дешевше він буде коштувати" , - зазначає глава відділу комунікацій, - " зараз наше завдання розробити таку рецептуру бургера McPlant, щоб він був доступний всім бажаючим" .

Користувачі в коментарях розділилися на два табори: хто в захваті від цієї ідеї, і хто не розуміє даного нововведення

Користувачі розділилися в думках, фото Instagram news_kiev
Користувачі розділилися в думках, фото Instagram news_kiev

Нагадаємо, раніше у Франківську відкрився Перший McDonalds

Також "Знай.uа" писав, що 8-річного хлопчика так вабив бургер з McDonalds, що він викрав авто

Як повідомляв портал "Знай.uа", дівчина позбулася чоловіка і McDonalds і схудла на 75 кілограм