Кайл Коен, вчитель четвертого класу в Клівленді, штат Огайо, нещодавно став популярним через те, що поділився роздумами про зарплати вчителів. Це сумна реальність, з якою зіткнулися багато вчителів у США.

Видання BuzzFeed поговорило з Кайлом, який до цього два роки пропрацював у школі Teach For America, і він поділився своєю любов'ю до викладання і тим, що привело його до кар'єри після закінчення Університету штату Огайо.

Володіючи пристрастю до роботи з молоддю, особливо сформувалася за роки роботи в літньому таборі, він хотів прийти в область, в якій зможе зробити великий вплив.

"Я викладаю в четвертому класі, і продовжую боротися за систему освіти, яку заслуговують всі діти в цій країні", - сказав він.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

25-річний педагог, який викладає протягом чотирьох років і нещодавно отримав ступінь магістра в галузі лідерства в освіті, завантажив на TikTok відео, в якому розповідається, скільки йому заплатили протягом першого року роботи.

"У перший рік роботи я викладав у школі тут, в Клівленді, штат Огайо, і заробив 31 тисячу доларів в якості вчителя четвертого класу з класом з 16 учнів з широким спектром особливих потреб-і у мене був диплом коледжу. і досвід", - говорить він у відео.

Коментатори розійшлися в думках-одні люди висловлювали заклопотаність з приводу низької заробітної плати, а інші спростовували ці дані.

Після того, як один з коментаторів заявив, що вчителі «працюють тільки» від восьми до дев'яти місяців на рік - маючи на увазі, що вони не працюють достатньо, щоб отримати більше, - Кайл завантажив ще одне відео, в якому детально описується обсяг роботи, витраченої на викладання, яку люди часто не беруть до уваги.

"Я не хочу здатися невдячним; я не невдячний, тому що мені дуже подобається те, що я роблю, і я б ні на що не проміняв би свою педагогічну діяльність. Але я сподіваюся, що ми ведемо розмови про те, що вчителям, які «працюють тільки вісім-дев'ять місяців на рік», платять невідповідним чином за обсяг роботи, яку вони виконують», - відповів він.

У розпал пандемії COVID багато вчителів пережили неймовірний стрес і вигорання, що змусило їх прийняти важке рішення: покинути школу. Робота з низькою заробітною платою робить завдання ще більш складним.

Нагадаємо, Українка потрапила в реанімацію з коронавірусом і зізналася, що не робила щеплення і купила сертифікат, щоб не вакцинуватися.

Як раніше повідомляв Знай.ua: Додаток і портал " дія " зупиняють: українцям радять не забути про сертифікат

Також Знай.ua писав: Сертифікат-фальсифікат: чиновники порахували, скільки підроблених документів про вакцинацію "гуляє" по Києву.