Українка потрапила в реанімацію з коронавірусом і зізналася, що не робила щеплення, незважаючи на сертифікат. Про це повідомляє портал Культометр.

У реанімаційне відділення Дунайської обласної лікарні в місті Ізмаїл у вкрай важкому стані перевели з Кілії пацієнтку з COVID-19. Жінка була змушена зізнатися лікарям, вона не вакцинована, незважаючи на те що має сертифікат.

Лікар медичного закладу повідомив жінці, що якщо у неї відсутня вакцинація, то вона потребує посиленого лікування. Якщо вакцинації не було, то жінка може померти. У підсумку жінка зізналася, що насправді не робив щеплення.

Керівництво лікарні повідомило СБУ про підробку сертифіката. Згодом був виявлений медик, який ймовірно і видав підроблену довідку.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Пацієнтка перебувала на постійній кисневій підтримці. На даний момент в лікарні розглядають питання про підключення до апарату штучної вентиляції легенів.

Знай.uа нагадує: "Євробляхи" їдуть додому: водіям назвали крайній термін розмитнення, суму штрафу і розмір пільг. Українських водіїв, які так чи інакше вже сидять за кермом своєї "ластівки" хоч і з номерами на європейській реєстрації, лякають, мовляв час "євроблях" закінчився і їх пора повертати в рідні краї.

Як раніше повідомляв Знай.uа: Додаток і портал " Дія " зупиняють: українцям радять не забути про сертифікат

Також Знай.uа писав: Сертифікат-фальсифікат: чиновники порахували, скільки підроблених документів про вакцинацію "гуляє" по Києву.