Молодий хлопець вирішив по доброті душевній розповісти своїм передплатникам і друзям в мережі TikTok дуже цікаву історію про те, як можна отримати у відомому ресторані швидкого харчування Mcdonald's потрібну тобі булочку і не переплачувати за неї. Даний процес можна назвати "зломом Маку" на сніданок.

У мережі TikTok хлопець підписаний як HellthyJunkFood.

Злом McDonalds, скріншот: TikTok
Злом McDonalds, скріншот: TikTok

Блогер, який спеціалізується на темі фаст-фуду, демонструє, як заощадити на найпопулярніших бургерах для сніданку. Це всього лише чергова порада по швидкому харчуванню, зручному для всіх гаманців - саме тому він відразу ж завірусився.

Злом McDonalds, скріншот: TikTok
Злом McDonalds, скріншот: TikTok

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Злом HellthyJunkFood в мережі викликає безліч похвал. У ролику він детально розповідає, як можна заощадити на бутербродах для сніданку, замовивши яйця окремо. Mcdonald's продає свої Sausage McMuffin і Sausage Biscuit всього за 1,19 долара. Однак бутерброди з яйцями коштують понад 3,50 доларів.

Злом McDonalds, скріншот: TikTok
Злом McDonalds, скріншот: TikTok

"Що це таке? Одне яйце коштує 2,60 долара? Я можу купити дюжину яєць в магазині за 2,15 долара", - говорить в ролику HellthyJunkFood.

Злом McDonalds, скріншот: TikTok
Злом McDonalds, скріншот: TikTok

Хитрість, додає HellthyJunkFood, полягає в тому, щоб взяти дешевший бутерброд і попросити ще окремо складене яйце. Складені яйця, пояснює ТікТокер, самі по собі коштують всього 1 долар. Це означає, що ви можете отримати той же бутерброд для сніданку за 2,19 долара - на відміну від майже 4 доларів, якщо ви замовляєте його звичайним способом.

"Тебе тут обкрадають", - заявив HellthyJunkFood.

Глядачі TikTok похвалили такий злом. Багато хто назвав цей трюк "блискучим" і сказали, що їм не терпиться спробувати. Однак інші не погодилися з пропозицією, а саме через те, що яйце їм здалося згорнутим.

Раніше повідомляли, спрацювання сигналізації в Макдоналдсі в Києві: компанія пояснила, що сталося.

Як повідомляв Знай.uа, легендарний Mcdonald's закривається через €13 тисяч: першим годував українців у лихі 90-ті.

Знай.uа писав, котлети без м'яса більше не жарт: McDonalds анонсував випуск веганських бургерів.