У Мережу потрапила дуже цікава інформація, в якій говориться про те, що українських людей могли обманювати вже тривалий час. Стало відомо, що інформація про те, що Запорізький автозавод виробляє нові автомобілі - фейк.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Автотема»

Є інформація про те, що українські засоби масової інформації вже давно розповідають казки про те, що Запорізький автомобільний завод збирає нові автомобілі ЗАЗ.

Крім цього, в цій інформації говорилося, що український завод купував запчастини У Росії. Звичайно, є певна можливість того, що український завод відновить виробництво автомобілів, але, на жаль, на даний момент це не так.

ЗАЗ
ЗАЗ

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Перший фейковий автомобіль, про який ми поговоримо - ZAZ Chance. Цей Запорожець мав бути компактним кросовером у ретро стилі. Його планували поставити на шасі Renault, а під капотом встановити двигун Kia потужністю від 100 до 130 конячок.

Другим варіантом буде виступати перехайплений ZAZ Odessa. Цей автомобіль викликав дуже багато шуму і привернув чимало уваги. ZAZ Odessa повинен був бути справжнім кросовером, основа якого повинна бути з китайського Besturn T77.

ЗАЗ
ЗАЗ

Повідомлялося, що в салоні ZAZ Odessa будуть знаходитися всі сучасні примочки для зручності, а під капотом – бензиновий двигун силою в 160 конячок.

За планами фейкових новин, ZAZ Odessa повинен був потрапити на дороги з 2023 року за цінами від 550 тисяч гривень.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі показали незвичайний гібридний Москвич.

Нагадаємо, що у мережі показали молодіжну Таврію.