Наші читачі пам'ятають, що ми відразу ж звертаємо увагу на вітчизняних автомайстрів й відразу ж публікуємо те, на що подобається дивитися. Цього разу ми зможемо разом ще раз переконатися - якщо руки ростуть з правильних місць, то навіть з "консервної банки" можна зробити "лялю".

Ось такою справою і зайнявся український майстер з Рівненської області. Чоловік відновив класику ЗАЗ, всім відомий "Запорожець". Знімки з Instagram "zaz968m_rv".

Запорожець, фото: Instagram
Запорожець, фото: Instagram

На знімках, які з'явилися в мережі Instagram, можна побачити, що кузов авто в ідеальному стані і хоч цієї моделі вже багато років, на ній немає ніяких зовнішніх пошкоджень, в тому числі іржі.

Запорожець, фото: Instagram
Запорожець, фото: Instagram

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Фото відразу ж після публікації завоювали серця користувачів мережі і стали активно обговорюватися. Умільцю вдалося на базі ЗАЗ-968М створити абсолютно сучасний автомобіль, на якому не соромно буде проїхати і в наш час.

Запорожець, фото: Instagram
Запорожець, фото: Instagram

На представлених фото видно, що кузов машини в ідеальному стані і хоч цієї моделі вже багато років, на ній немає ніяких зовнішніх пошкоджень, в тому числі іржі. Нові колеса і колісні диски виділяються на загальному тлі. Також, власне, як і оптика, яку власник встановив нещодавно.

Він вирішив замінити стокові фари іншими, які складаються з величезного кількість світлодіодів, за рахунок чого оптика стала чимось нагадувати фасеточні очі якоїсь комахи.

Раніше повідомляли, "Продав фабрику шкарпеток": у Житомирі засікли Lamborghini Huracan за мільйони.

Як повідомляв Знай.uа, ЗАЗ випустить для українців "Запорожець" за півмільйона (оновлено).

Знай.uа писав, у Києві воскресили "Москвич" з 90-х: таких було всього 700 на весь світ.