У мережі розмістили унікальну публікацію, яка присвячена Радянському автомобіль марки "ЗАЗ". Українцям випала можливість побачити незвичайну Таврію, яка привернула дуже багато уваги.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «ММР», повідомляти Hyser.

Відомо, що в столиці України проходила дуже цікава виставка, на якій було чимало радянських автомобілів. Ця виставка називалася "Old Car Land", де можна було побачити старі і незвичайне моделі автомобілів.

Особливу увагу заслужив унікальний екземпляр Таврії. Таких автомобілів було випущено всього три штуки. Особливою відмінністю цього автомобіля є його задня частина, яка зроблена під кабріолет.

Таврія, фото: Hyser
Таврія, фото: Hyser

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Потрібно заявити про те, що даний автомобіль випускався більше, ніж 30 років тому. Стан цієї Таврії-практично ідеальне, якщо придивитися, то можна подумати, що вона тільки з заводу.

Унікальною особливістю цього автомобіля є кузов відкритого типу-складний дах над задніми пасажирськими сидіннями.

Не важко здогадатися, що таким автомобілем мріяли обзавестися студенти, щоб катати і вражати дівчат. Але, на превеликий жаль, багато і не знали про наявність такої незвичайної Таврії, так як її випустили всього в трьох примірниках.

Таврія, фото: Hyser
Таврія, фото: Hyser

Крім цього, потрібно повідомити про те, що дана Таврія, про яку говорилося вище, знаходиться абсолютно повністю в заводській збірці. Її не чіпали ні в технічному плані, ні в косметичному.

Ця червона Таврія-справжня мрія для молоді радянських часів. Адже обзавестися таким екземпляром міг далеко не кожен.

Нагадаємо, що Таврія для "стиляг": на чому їздила багата Молодь за часів СРСР

Раніше повідомляли, що ЗАЗ" Таврія", ЗАЗ" Ялта "та інший раритет: українцям ексклюзивно показали перший "Запорожець" на експорт

Також, у Києві помітили гламурну "малятко" в рожевому