У соціальній мережі показали незвичайний гібридний "Москвич" зі старими чорними номерами. Цей старий, але доглянутий автомобіль можна побачити припаркованим вздовж української дороги.

Відповідний пост показали в акаунті "ukrainian_carspott" в Instagram.

"Хелоуін вже позаду, але для цього автомобіля Хелоуін відбувається кожен день - тільки уявіть, як Комбі кошмарить всіх москвичів своєю передньою оптикою і гратами від 412-го, як би натякаючи що позбавив життя одного з (с)ранніх заради свого зовнішнього вигляду. Ну і бонусом, чорні номери - які також лякають деяких патрульних, а також бажаючих придбати собі таке авто, ризикують отримати заповітний транспорт тільки по техпаспорту. Дух операції "мертвий Дід", він такий... #сссрномера58 #ссср #советскийсоюз #иж2125", - підписаний знімок, який привернув дуже багато уваги в соціальній мережі.

Варто підкреслити, що автомобіль досить свіжо пофарбований, а його колеса – виглядають як новенькі. Це все тому, що господар автомобіля дуже добре на зам дивиться.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Українці, які звернули увагу на цей "Москвич", не пройшли повз пост і почали відвалювати свої відгуки.

"Може це з заводу так? Адже дуже багато існує різновидів перехідних автомобілів і коли закачувалися одні запчастини, то ставили те що є", "років 15 тому бачив Комбі з мордою 2140...", - пишуть коментарі українські користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост зі сторінки "ukrainian_carspott" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "ukrainian_carspott" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "ukrainian_carspott" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "ukrainian_carspott" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у Києві застряг у заторі найпотужніший гіперкар сучасності.

Нагадавши, у столиці України помітили суперкар за кілька мільйонів доларів.

Також портал "Znaj" писав, що модифікований Запорожець знатно розсмішив українців у мережі.