Відтепер у додатку «Дія» з’явилася ще одна корисна послуга – зміна місця реєстрації без походів до Центру надання адміністративних послуг. Про це розповіли розробники застосунку.

Як зазначається, тепер для зміни місця реєстрації не потрібно жодних папірців чи походів у ЦНАП.

Ця послуга вже доступна для жителів Києва, Харкова, Вінниці, Луцька, Рівного, Кривого Рогу та Маріуполя, а незабаром має запрацювати на повну силу по всій Україні.

«Щоб повідомити державі, де ви живете, необхідно було відвідати ЦНАП і військкомат, відстояти кілька черг та зібрати чимало паперових документів… Ми змінюємо філософію реєстрації місця проживання!», - похвалилися творці застосунку.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Звичний штамп про реєстрацію місця проживання або довідку до ID-картки, яку треба мати із собою, «ДіЯ» пропонує відсутність страху загубити важливий документ.

Замість походу до трьох установ, 30 днів очікування та купи довідок, які й так є у держави, — достатньо подати єдину заяву.

Замість 30 днів очікування результату — лише один день на обробку запиту.

Замість того, щоб йти з усіма документами разом із власником житла до ЦНАП, вистачить лише підтвердити згоду в онлайні.

Також тепер власник житла може самостійно зняти з реєстрації людей, які «прописані» в його квартирі. Раніше ж такої можливості не існувало.

Знай.ua нагадує: "Євробляхи" їдуть додому: водіям назвали крайній термін розмитнення, суму штрафу та розмір пільг.

Як раніше повідомляв Знай.ua: Додаток і портал "Дія" зупиняють: українцям радять не забути про сертифікат.

Також Знай.ua писав: Сертифікат-фальсифікат: чиновники порахували, скільки підроблених документів про вакцинацію "гуляє" Києвом.