16-річний Микола Харківський, якого підозрюють у смертельній ДТП у Харкові, відмовився здавати кров для експертизи.

Про це у Facebook повідомив представник родини загиблого водія Chevrolet Ігор Черняк.

Так, стало відомо, що у вівторок, 9 листопада Микола Харківський в черговий раз відмовився здати кров незважаючи на рішення суду про примусовий відбір зразків.

16-річний винуватець ДТП у Харкові, кадр з відео
16-річний винуватець ДТП у Харкові, кадр з відео

"Мьогодні Микола Харківський знову відмовився від здачі крові. Тепер уже після рішення суду, яке його до цього зобов'язувало. Відразу варто пояснити. В Україні немає нормативного акту, що регулює процедуру примусового відбору зразків крові", - написав Ігор Черняк.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Варто відзначити, що раніше поліція звернулася до суду, щоб примусово відібрати зразки крові у підозрюваного в смертельній ДТП в Харкові Миколи Харківського. Суд задовольнив це прохання.

Учасник ДТП у Харкові. Фото: Фокус.
Учасник ДТП у Харкові. Фото: Фокус.
Учасник ДТП у Харкові. Фото: Фокус.

Нагадаємо, що в Харкові сталася смертельна аварія. Водій автомобіля намагався проскочити перехрестя з жвавим рухом і на шаленій швидкості зіткнувся з іншою машиною.

Після цього поліція затримала 16-річного водія Infiniti, який влаштував смертельну ДТП. Йому загрожує до 8 років ув'язнення. 28 жовтня суд заарештував Миколу на 60 діб без права внесення застави.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Нагадавши, адвокати хочуть довести, що 16-річний мажор не єдиний винний у ДТП у Харкові: зроблять це безкоштовно

Також Знай писав, що поліція Харкова відкрила справу через погрози на адресу адвоката 16-річного водія Infiniti: "будемо наполягати"

Раніше Знай повідомляв, що батько мажора, учасника кривавої ДТП у Харкові, здивувався, що про його сина "не написали нічого хорошого"