З великої і вже холодної Одеси прийшли дуже "романтичні" новини, які буде цікаво почитати нашим читачам, навіть якщо вони зараз дуже далеко від "Перлини біля моря". В одному з районів міста сміливий хлопець вирішив зробити приємно своїй другій половинці або навіть не половинці, а коханій.

Ми думаємо, що чоловік точно зробив це заради "дами серця" інакше навіщо таке витворяти просто посеред білого дня - це тільки для хронічних романтиків або фріків заради ролика в YouTube.

Про це стало відомо завдяки новій публікації в Telegram-каналі "Одеса як вона є".

Романтика в Одесі, скріншот: YouTube
Романтика в Одесі, скріншот: YouTube

"Романтика з людським обличчям на Малиновського", - коротко повідомили автори публікації.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Романтика в Одесі, скріншот: YouTube
Романтика в Одесі, скріншот: YouTube

Однак ми в свою чергу можемо побачити більше! На свіжих кадрах точно ситуація з недалекого минулого, адже всі одягнені тепло, а на вулиці похмура погода. Все почалося з того, що до новобудови на вулиці Малиновського приїхала машина з монтажною кабінкою, а ось пасажир в ній з кульками у вигляді сердечок підбирається до вікна третього поверху.

Насправді - приводів для таких "сюрпризів" купа: народження дитини, пропозиція руки і серця, день народження і банальний вихідний.

Раніше повідомляли, українцям разом з креветками в супермаркеті підсунули живу "гидоту": "Жерти тарганів?!".

Як повідомляв Знай.uа, охоронець викинув покупця з магазину за прохання поміняти гроші: "Ви чого штовхаєте мене?".

Знай.uа писав, продавці без докорів сумління продають українцям гнилу хурму: таку й задарма страшно взяти.