Для наших читачів з'явилися важливі новини. Справа в тому, що Міністерство охорони здоров'я України своїм наказом "№ 2393" від 1.11.2021 року, зареєстрованого в Міністерстві юстиції 8.11.2021 № 1452/37074, розширило перелік організацій, співробітники яких повинні обов'язково щепитися проти коронавірусної інфекції COVID-19.

Про це стало відомо завдяки новій публікації прес-служби Міністерства охорони здоров'я України в мережі Facebook.

Вакцинація, фото: unian
Вакцинація, фото: unian

Згідно з наказом, до педагогів і працівників центральних і місцевих органів влади, які підлягають обов'язковій вакцинації проти COVID-19 на період дії карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України, додаються співробітники:

- підприємств, установ та організацій, що належать до сфери управління центральних органів виконавчої влади,

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

- установ та установ, що надають соціальні послуги, установ соціального захисту для дітей, реабілітаційних установ,

- підприємств, установ та організацій, включених до переліку об'єктів державної власності, що мають стратегічне значення для економіки та безпеки держави, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 4.03.2015 року № 83.

Наказ набирає чинності 9 грудня 2021 року.

Публікація МОЗ, скріншот: Facebook
Публікація МОЗ, скріншот: Facebook

Публікація МОЗ, скріншот: Facebook
Публікація МОЗ, скріншот: Facebook

Раніше повідомляли, невакцинованим українцям видаватимуть спеціальні довідки: що там буде.

Як повідомляв Знай.uа, уколів боятися - на роботу не ходити: нещеплених українців можуть залишити без зарплати з 8 листопада.

Знай.uа писав, сертифікат-фальсифікат: чиновники порахували, скільки підроблених документів про вакцинацію "гуляє" по Києву.