В Україні зараз почалася нова хвиля пандемії коронавірусу (COVID-19), адже останні дні спостерігається збільшення кількості хворих.

Цьому може перешкодити вакцинація. Кампанія почалася багато місяців тому, сумарна кількість зроблених щеплень становить 10 710 944 до 12 вересня 2021 року. В Інтернеті з'явилася інформація про повідомлення від адміністрації Державного університету телекомунікацій (ГУТ).

Жах у гуртожитку, скріншот: Youtube
Жах у гуртожитку, скріншот: Youtube

У зверненні йдеться, що ті студенти, які не хочуть вакцинуватися, не зможуть проживати в гуртожитку. В обов'язковому порядку слід звернутися до завідувача "общаги", щоб розірвати договір.

"Шановні студенти, 20.09 в студентському центрі буде проводитися вакцинація, згідно з рекомендацією Міністерства освіти, щоб уникнути епідемії, в гуртожитку повинні проживати тільки вакциновані студенти. Хто не бажає вакцинуватися, повинні підійти до завідувача гуртожитку для розірвання договору на проживання, гроші будуть повернуті. Адміністрація університету", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження
Показати ще

Гуртожиток атакують щури, скріншот
Гуртожиток атакують щури, скріншот

"Як то кажуть "добровільно примусово", "А право на освіту?", "А тепер всі дружно взяли договір, почитали умови дострокового розірвання! Немає там пункту про вакцинацію - немає підстав на розірвання!", "Завжди знала, що мій університет крутий", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, українські студенти повторили подвиги епатажних Kazaky: "Ти повелитель болю?"

Як повідомляв "Знай.ua", українські гуртожитки ретельно перевірили на рівень безпеки: забиті вікна, стара проводка та інші загрози

Знай.ua писав, жінка замкнула 28 котів і 41 собаку в крихітній квартирі: роками не бачили вулиці і мучилися в клітинах