Диктант. Фото: Верже.
Диктант. Фото: Верже.
Диктант. Фото: Верже.

Радіодиктант національної єдності в Україні зачитає Юрій Андрухович

Сьогодні, 9 листопада, відбудеться радіодиктант національної єдності. Подія пройде о 10:00. Трансляція даного диктанту пройде на телеканалі "UA: Перший", а також на хвилях радіостанцій "Українського радіо" та "Культура", а також на їхніх ютуб-каналах та на сторінці каналу "Суспільне" у Facebook.

Володимир Талашко, скріншот: YouTube
Володимир Талашко, скріншот: YouTube

Володимир Талашко з "У бій ідуть тільки старики" звільнився з Карпенка-Карого після звинувачень у харасменті

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Актор і викладач Володимир Талашко звільнився з роботи після звинувачень у харасменті. Про це повідомляє Вікторія Мушлей на своїй Фейсбук-сторінці. Як відомо, легендарного актора звинуватили студентки, абітурієнтки і журналістка в домаганнях. Вони стверджували, що Талашко запрошував їх додому під приводом допомогти в навчанні і влаштуватися до вишу.

Злата Огнєвіч, instagram.com/zlata.ognevich
Злата Огнєвіч, instagram.com/zlata.ognevich

Холостячка Злата Огнєвіч розповіла про листування з самотнім Дзідзьо

В інтерв'ю програмі "Зірковий шлях" на каналі "Україна" співачка зізналася, що "сидить в телефоні" більше 4 годин на день. Злата розповідає, що створила акаунт після участі в конкурсі "Євробачення". Зараз на її сторінці більше 2 тисяч публікацій. Тих надокучливих фанатів, які більше схожі на сталкерів, тому що чатують співачку то тут, то там, щоб випадково зустрітися, Злата блокує.

Ірина Сопонару, фото з Instagram
Ірина Сопонару, фото з Instagram

Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" перетворилася на ляльку з величезною головою

Жінка є учасницею творчої студії "Жіночий квартал" і серіалу "Одного разу під Полтавою". Зараз на її сторінці з'явилося фото в яскравій сукні з величезною головою лялькою, розповідаючи про секретність перед участю на шоу "Маскарад". Ірина навіть боялася телефон дістати з кишені.

Марс, фото: Pixabay
Марс, фото: Pixabay

Надрозумна аномалія: хлопець стверджує, що він жив на Марсі в минулому житті. Його інтелект приголомшує

Хлопець на ім'я Борис, який проживає на території Російської Федерації, здивував вчених своїм високим рівнем інтелекту і надрозумом з дитинства. За словами молодої людини, в минулому житті він жив на планеті Марс. 24-річний хлопець збивав вчених з пантелику з дитинства своїм рівнем інтелекту і знаннями про космос. Мати хлопця завжди знала про те, що рівень IQ хлопчика - високий, вона навіть розповіла, що він тримав голову без підтримки в маленькому віці, а розмовляти він почав у кілька місяців.

Укрзалізниця, скріншот: Youtube
Укрзалізниця, скріншот: Youtube

Українець помітив "фокуси" провідників Укрзалізниці при купівлі квитків

Блогер Олег Васильєв на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook розповів про декілька сюрпризів, пов'язаних з "Укрзалізницею". Він помітив кілька дивних речей у системі продажу залізничних квитків. За кілька годин до відправлення в поїзді відсутні вільні місця, але незабаром вони знову з'являються, ніби пасажири скасували бронювання.