Зараз весь світ переживає не найкращі часи, адже кожна країна змушена боротися з глобальним коронавірусом (COVID-19), через який щодня гинуть сотні і тисячі людей.

Наприклад, станом на 8 листопада 2021 року, в Україні зафіксували 13 068 нових випадків. Зокрема, захворіли 790 дітей та 145 медпрацівників. Така ситуація накладає певні обмеження, що стосуються пересувань не тільки між регіонами в одній країні, але і між країнами.

Коронавірус, скріншот: Youtube
Коронавірус, скріншот: Youtube

В Instagram з'явилося з жінкою, яка підняла паніку в літаку, бо біля неї сидів чоловік, у якого не було сертифіката про вакцинацію проти COVID-19 - він не щеплений.

"Ви мене не змусите! Я сюди не сяду. Я багато працюю, я оплатила своє місце і моє життя наражається на небезпеку. Ви пересадите його, ось що ви зробите! Пересаджувати. Мені копів викликати, ви хочете роботу втратити? Він порушує наші права і небезпечний для нас. Я запитала його сертифікат про вакцинацію, але його у нього немає, тому що він не щеплений. Якщо хочеш подорожувати, потрібно носити маску і робити щеплення! Я без маски, тому що у мене астма. Мені здоров'я не дозволяє", - каже вона.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Коронавірус, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube
Коронавірус, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Їй намагалися пояснити, що в літаку не можна пересаджувати людей через те, що комусь з кимось просто не хочеться сидіти поруч.

"Не хочеш сідати, можеш вийти. У чому проблема?", "А нічого, що щеплення не гарантує того, що ти не заразишся?", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, чи законно вимагати сертифікати? У МОЗ дали відповіді на запитання українців

Як повідомляв "Знай.ua", нещеплених дітей виключать з дитсадка і не пустять до школи: головний санітарний лікар зробив гучну заяву

Знай.ua писав, пролетіли, як фанера над Парижем: в аеропорту "Бориспіль" затримано 17 порушників