Нами розібрано ціле безліч ситуацій, пов'язаних з домашніми тваринами.

Якось ми пояснювали, чому коти дуже сильно люблять валер'янку, а також як вона на них діє; розповідали і те, які відчуття проживають пухнастики, коли ви берете їх з собою на літак, а вони потрапляють в багажний відсік. І в останній раз згадували список корисних продуктів, на який варто звернути увагу, якщо ваша тварина недавно пройшло операцію по кастрації.

Котик, скріншот: Youtube
Котик, скріншот: Youtube

Зараз ми відповімо на одне цікаве питання - чому коти закопують корм. Для вуличних пухнастиків подібне є нормою, щоб ховати надлишки їжі від конкурентів. Але домашні тварини роблять це з однієї з чотирьох причин.

Це відбувається, якщо раптом ви перегодували кота. Тому надлишок і закопується. Друга причина - неприємний запах, який з'явився в мисці. Зверніть на це увагу і частіше мийте котячу тарілочку. Коту може і зовсім не подобатися різкий запах нового корму, на який ви вирішили поміняти попередній. І наостанок - пухнастик може нервувати, якщо ви раптом вступили в фекалії іншого кота і принесли запах додому.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Котик, скріншот: Youtube
Котик, скріншот: Youtube

Завжди дотримуйтеся кількох правил, щоб ваш домашній улюбленець був в нормі — мийте періодично миску, не міняйте корм і годуєте тварину дозовано. Хоча, якщо всі ці пункти не про вашого кота, зверніть увагу на слиз в калі, поведінку і на пащу. Йому може боляче їсти, якщо проблема з газами, зубами або яснами.

Нагадаємо, харчування кастрованого кота: що можна, а що ні в якому разі не можна давати пухнастику

Як повідомляв "Знай.ua", котейка породи мей-кун опинився на холодному краю прірви 14-го поверху: "Все місто переживає..."

Знай.ua писав, ледь не загинув у безжальній стихії: чоловік героїчно врятував пухнастика в небезпечному вирі, ці кадри вражають