У соціальній мережі розмістили унікальну фотографію дуже рідкісного суперкара. На знімку можна побачити, як поліція Одеси зупинила неймовірний McLaren 570S.

Відповідну публікацію розмістили на сторінці "drive.luxury" в Instagram.

Якщо звернути увагу на знімок, то можна побачити, як один із співробітників правоохоронних органів дістав телефон, щоб сфотографувати цей дуже рідкісних автомобіль.

"Просто McLaren 570S дуже сподобався Одеській поліції 😂—📷: @w_mischa_photo", - підписаний пост в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Автолюбителі, які побачили даний кадр, просто в захваті від такого суперкара. Такий автомобіль - справжня рідкість не тільки на території України. Користувачі соцмережі не пройшли повз таку новину і залишили чимало відгуків під знімком.

McLaren 570S / фото: carsmirage
McLaren 570S / фото: carsmirage

"Блін круте фото, як кадр з NFS", "Споттінг на пів ставки", "Фото прям як ніби в Нью-Йорку якомусь)))", "все правильно-немає переднього номера. Штраф", "Кадр", "Дайте людям розглянути, ну що ви Їй Богу", "у них просто в базі немає таких авто...ось і з'ясовують))))", "номери на швидкості зірвало", "Шеф у нього нема номера шо робити? Шо робить?", "Кадр просто облетів всі очі", - пишуть відгуки українські користувачі.

Коментарі на пост зі сторінки "drive.luxury" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "drive.luxury" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "drive.luxury" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "drive.luxury" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі показали, як модифікували автомобілі в радянські часи.

Нагадаємо, що у мережі показали унікальні раритетні автомобілі.

Також портал "Znaj" писав, що у мережі показали модифікований Запорожець.