У мережі розмістили унікальний пост, який присвячений незвичайному Радянському автомобілю "Волга". Ці екземпляри дуже сильно відрізняються від своїх аналогів, так як вони виглядають трохи по-іншому.

Відповідну публікацію розмістили на порталі "ЗаРулем", повідомляє Hyser.

На даний момент вже дуже не просто знайти екземпляри унікальних модифікацій, які були в 1990 роках. На ті часи було чимало фірм, які випускали власні версії серійних автомобілів.

Відомо, що в 90-і роки законом не заборонялося робити модифікації серійних автомобілів, що давало людям можливість розгулятися.

Варто відзначити, що численні тюнінг-ательє всіма силами намагалися модифікувати радянські автомобілі, щоб хоч якось конкурувати з іномарками.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Волга, фото: скріншот з відео
Волга, фото: скріншот з відео

Експерт Сергій Канунніков вирішив розповісти про Волгу, яка стала найпопулярнішою машиною для модифікації.

З самого початку "Тюнінг" починався зі стилю автомобіля – обважування, Спойлери і накладки стали справжнім хітом тих часів.

Найперший варіант обважування показала фірма»Пласт". Ділки модифікували Волгу ГАЗ-31029, зробивши їй обважування і накладки. Варто відзначити, що ця Волга виглядає досить пристойно.

Волга, фото: скріншот з відео
Волга, фото: скріншот з відео

Крім цього, є інформація про те, що з Волги всіма силами намагалися зробити Бізнес-клас. Дуже незвичайний варіант для Волги придумала фірма»Самотлор-НН". Ці екземпляри можна побачити навіть в наші дні, але вони дуже сильно рідкісні.

Є ще один досить цікавий екземпляр, який трохи скидається на Jaguar. Цей екземпляр прозвали "Престиж-НАМИ".

Волга, фото: скріншот з відео
Волга, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що у Прибалтиці знайшли унікальний львівський автобус

Раніше повідомляли, що українцям показали випробування над першими "запорожцями": унікальні ретромобілі, які "розірвали" СРСР

Також, в мережі продають раритетний "Запорожець" за копійки – тільки подивіться на цей колір