У соціальній мережі оприлюднили розкішний знімок, на якому можна побачити неймовірний суперкар «Феррарі», який їздить українськими дорогами. Ця нова модель просто закохала в себе серця мільйонів українців.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі " drive.luxury " в Instagtram.

Українцям випала можливість побачити неймовірно дорогий суперкар на українських дорогах. Ця Феррарі виглядає просто незрівнянно, а у деяких людей склалися дуже цікаві асоціації при вигляді такого авто.

"Автомобілі марки Ferrari не можна назвати практичними, але GTC4Lusso 🇮 🇹 більше за інших підходить для далеких поїздок, та й в цілому здатний бути автомобілем на кожен день📸: @ king_artur.uadrive.luxury drive.luxury # ferrari #ferrarigtc4lusso #gtc4lusso #ferrariclub #ferrariworld #autogespot #carspotting #carlifestyle #amazingcars #amazingcars247 #sportscars #carshooters #automotivephotography #carphoto #carphotography", - підписаний знімок в соцмережі.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Українці просто в захваті від цього унікального екземпляра. Вони не змогли промовчати і залишили чимало коментарів.

"Не практичні на українських дорогах", "Гарна фері", " суєта", "Жирна феррарі", "Морда схожа на Веном", - залишають відгуки користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост зі сторінки "drive.luxury" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "drive.luxury" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі показали унікальні раритетні автомобілі.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, скільки українці витрачають грошей на утримання своїх авто.

Також портал "Znaj" писав, що у соціальній мережі показали модифікований Запорожець.