Час міняти гардероб на зимовий – вже незабаром Україну накриє сніг. Цей тиждень буде дуже морозним. Більше того – синоптики обіцяють мокрий сніг, розповіли у «ТСН» на телеканалі «1+1».

За прогнозами метеорологів, арктичний холод з півночі Європи рухається в бік України, його подих буде відчутний вже з вівторка.

У понеділок позначки на градусниках триматимуться на +8-10 градусів тепла на Заході, Півночі та Сході України. Буде сухо і відносно комфортно.

Проте вже за добу температура різко «обвалиться» - до +3-7 градусів по всій території. При цьому вночі доходитиме аж до 5 градусів морозу.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Дощі від початку тижня мігруватимуть по всій Україні, проте синоптики передбачають, що вони з легкістю перетворяться на мокрий сніг. Зокрема, в Карпатському краю.

«За моїми особистими спостереженнями, останні три роки перший сніг накривав Україну якраз у середині листопада. Схоже, цей рік не стане виключенням. Хто ще не встиг перевзути машину в зимову гуму - поспішайте», - ділиться ведуча.

Знай.ua нагадує: Погода 8 листопада намочить українців, щоб потім їх заморозити в лід серед тижня

Як раніше повідомляв Знай.ua: Синоптики назвали листопад теплим місяцем, чи чекати сніг при плюсовій температурі

Також Знай.ua писав: Дощі, морози та мокрий сніг: який прогноз на листопад залишив українцям народний синоптик Леонід Горбань